Vitamin- og mineraltest

En Cell-Wellbeing vitamin- og mineraltest er en digital hårscanningsteknologi, hvor der måles om din krop i ernæringsmæssig balance. Vores moderne livsstil udsætter os for mange påvirkninger, som har stor indflydelse på vores krops sundhed og velvære. Testen viser, hvad du mangler af vitaminer, mineraler, antioxidanter, fedtsyrer, aminsyrer m.m.


Dine gener er i høj grad påvirket af det miljø, du befinder dig i, med helt op til 98% i nogle tilfælde. Det viser, at det ikke kun er din genestiske arv, der styrer dig, men at du kan vælge at tage kontrol over din egen sundhed.


Kun 15 minutter

Ved at få en Cell-Wellbeing hårtest kan du, i løbet af 15 minutter, få dine egne personlige sundhedsrapport. Det er hårroden/-sækken der anvendes i testen.


Som et fingeraftryk

Hår er fantastisk, en næsten uforgængelig biomarkør, en slags fingeraftryk, der bærer en masse oplysninger om din genetik og din krops tilstand.


Genetiske informationer

Du får genetiske informationer om kroppens primære systemer: Fordøjelsen, hjerte/kredsløb, bevægeapparatet, nervesystemet og hormonsystemet.


Scanning af hårstrå

Dine hårstrå bliver scannet digitalt via en sikker internetforbindelse og bliver det sendt til et teknologicenter i Hamborg. Her behandles og kortlægges dine data og over 800 centrale sundhedsindikatorer bliver kortlagt og bliver brugt til at udarbejde en rapport med dit personlige optimeringsprogram.


En praktisk liste

Rapporten viser også en række belastningsfaktorer, såsom om der er en elektronisk påvirkning/bestråling på din krop, fra hjemmet eller dit arbejde eller om du har mange tungmetaller i din krop. Der vil også være en liste over fødevarer, du bør spise mere af og hvilke tilsætningsstoffer du helt bør undgå.


Så bliv klogere på dit personlige genetiske potentiale og få mere velvære i hverdagen. Få en vitamin- og mineraltest.