CellWellbeing

Ny test: Er din krop i ernæringsmæssig balance?

Få svaret på bare 15 min. ved hjælp af Cell Wellbeings epokegørende hårscanningsteknologi. Få dit personlige kostprogram, opnå optimal velvære og optimér din sundhed.
Vores moderne livsstil udsætter os for mange negative påvirkninger, som påvirker vores krops sundhed og vores daglige velvære. Det handler om hvad du spiser, hvilke næringsstoffer du optager og om de mange miljømæssige påvirkninger i hjemmet og på arbejdspladsen. Disse påvirkninger kaldes for epigenetik.
Miljøet i og omkring os styrer op til 98% af den måde vores gener udtrykker sig på, kaldet epigenetik. Det bliver der forsket meget i rundt om i verden i øjeblikket og det viser sig, at vi kan tænde og slukke for vores gener alt efter hvordan vores celler har det. Det betyder du selv kan gøre noget for din sundhed.

Dit hår er et genetisk fingeraftryk

Hår er en fantastisk biomakør, et slags fingeraftryk hvori der findes en masse oplysninger om din genetik og din krops tilstand. Dit hår bliver scannet og sendt til vores teknologicenter i Tyskland. Efter ca. 15 min. kommer der et resultat tilbage, hvor du kan se hvad du mangler af vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter, fedtsyrer, om der er noget i vejen med immunforsvaret, om du har for meget virus, svamp, bakterier eller postvirus i kroppen m.v.

Vi kigger også på dit kredsløb, om du drikker for lidt vand, er stresset og hvilke fødevarer du bør holde dig fra (i de næste 90 dage).
Du får en rapport, kun om dig og hvordan dine celler har det lige nu. Og hvad du kan gøre, for at din krop kommer i balance.
Du får også at vide, om du er påvirket af Wifi, mobiltelefoner og anden interferens, om du har kemikalier eller giftige metaller i kroppen. Alt dette er helt ned på celleplan, så man har mulighed for at regulere det og rette op på det. Du får en overskuelig "Optimeret velvære plan" sendt direkte til din mail, så du kan justere miljøet i kroppen de næste 90 dage.

Fungerer din krop optimalt lige nu?

Lige nu er din krop måske på et ikke optimalt niveau på grund af miljøpåvirkningerne i og omkring dig. Hvis kroppen er i lav optimal tilstand for længe, kan det i sidste ende give kroniske helbredsproblemer. Det er altså særdeles vigtigt at kunne lave optimerede celler, væv og organer. Med denne test tager du nogle positive valg i forhold til din egen krop.
Så synes du, du skranter lidt med lav energi, lidt for mange kilo, dårlig søvn, svagt immunforsvar, irritabilitet, smerter m.m., er det måske noget for dig. Det vil være også noget for dig, der bare gerne vil gøre noget rigtig godt for dit helbred og få en mere optimeret udgave af dig selv.

Håber vi ses, så jeg kan hjælpe dig til at få en endnu sundere krop. Prisen for test, rapport og tilhørende vejledning, i alt en time, er 1500,- kroner.
Bestil tid allerede i dag her på booking-siden.

Hårscanningen er ikke beregnet til at dianosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdomme eller tilstande, men giver udelukkende ernæringsmæssige informationer.