Sundhedsordning

Med en sundhedsordning til virksomheder viser I overfor jeres medarbejdere, at I er en virksomhed, der passer på dem. En medarbejder der føler sig værdsat, er mere motiveret og produktiv.

Jeg tager hånd om medarbejdernes trivsel i arbejdstiden og på den måde starter en positiv spiral. Jeg kan forebygge og afhjælpe mange af de problemstillinger, der giver jeres medarbejdere problemer i hverdagen, så I får mere glade, fokuserede og effektive medarbejdere.

Den enkelte medarbejder får hjælp til at flytte sin livstil i en sundere retning, så hun/han får et bedre helbred. Det sker via vejledning om sund mad, motion og vægttab. Alt sammen for at give mere energi og overskud i hverdagen.

Jeg er uddannet naturmediciner ”naturlæge” og behandler med:

 • Zoneterapi
 • Kostvejledning
 • Øreakupunktur
 • Massage/sugekopterapi
 • Posturologi/sund kropsholdning
 • Naturmedicin og kosttilskud
 • Klinisk undersøgelse (tjek af blodtryk, blodsukker m.m.) - man bliver naturligvis sendt videre til egen læge, hvis der er problemer

Nogle af de ting jeg kan hjælpe med er f.eks. at løsne kæbe- og nakkespænding, afhjælpe iskiasproblemer, fordøjelsesproblemer, rygsmerter, svagt immunforsvar, livsstilsygdomme m.m. som kan give masser af sygefravær i en virksomhed.

Jeg hjælper lige der, hvor medarbejderne har brug for det, med den rette individuelle behandling.


Det praktiske

Jeg kommer ud til jer i virksomheden og alt hvad I skal gøre er at stille et lokale til rådighed. Jeg medbringer egen briks, hvis der ikke allerede en sådan i jeres virksomhed.

Medarbejderen medbringer selv lagen, håndklæde og et lille tæppe.

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor ofte jeg er der. Det kan være hver uge, hver 14. dag eller 1 gang om måneden.

I kan vælge forskellige måder at gøre det på. Det er en rigtig god idé, at medarbejderen første gang får en grundig samtale og undersøgelse, som vi kan bygge behandlingen op på så vi får alt med. Det vil være 1½ time første gang, pris kr. 1200,-, efterfølgende 1 time hver eller hver anden måned, pris kr. 900,-. Der vil så være noget medarbejdere skal gøre i mellemtiden for at få det bedre og blive sundere.

Det er også muligt at gøre det sådan, at jeg kommer ud og giver behandlinger á 30 minutter pr. gang, pris kr. 350,-.

Der er også forskellige måder, at gøre det på med hensyn til valg af betalingsordning:

 • 100% firmabetalt
 • Delvis medarbejderbetalt
 • 100% medarbejderbetalt
 • Bruttolønsordning

Ved hel eller delvis medarbejderbetaling kan aftale medarbejderen betale direkte med mobilepay eller jeg laver en faktura til virksomheden, som så foretager løntræk fra medarbejderen. Hvis 100% firmabetalt, så sender jeg selvfølgelig altid en faktura.

En investering i jeres medarbejdere er en investering i jeres virksomhed. Medarbejdere i fysisk og mental balance og overskud giver større arbejdsglæde og tilfredse medarbejdere.

Ring (61 28 34 44) eller skriv allerede i dag, hvis du vil have medarbejderpleje i din virksomhed!